Over Chris Goethals

De wereld en het bedrijfsleven zijn continu in verandering. Na meer dan 30 jaar ervaring in supply chain en operations management in diverse - zowel KMO’s als multinationals - bedrijven en verschillende sectoren blijf ik vaststellen dat ‘Continuous Improvement’ met betrokkenheid van alle medewerkers de sleutelfactor is voor succesvol ondernemen.

Chris Goethals Consulting verdedigt en ondersteunt de implementatie van volgende processen in uw onderneming:

  • Continuous Improvement : met permanente focus op toegevoegde waarde, efficiëntie en kostenbeheersing
  • People Management : betrokkenheid en motivatie van alle medewerkers leiden tot meer welzijn en succes
  • Resultaatgerichtheid: ‘Meten is weten’ – transparante rapportering en KPI’s op de werkvloer en ... bij het management
  • Duidelijkheid in structuren, procedures, afspraken en processen versterkt uw team
  • Keep It Simple : eenvoud en betrokkenheid bevorderen de creativiteit en de inzet
  • Business Process (Re)engineering : bijl aan de wortel – oorzaken aanpakken
  • Vertaal en personaliseer Lean Management, PDCA, 5S, … op mensenmaat

Chris Goethals Consulting richt zich hoofdzakelijk op kleine en middelgrote operationele bedrijven, waar fundamentele, strategische en organisatorische wijzigingen stapsgewijs doorgevoerd worden. Bij de implementatie van change management stel ik mijn ruime ervaring, mijn no-nonsense aanpak, mijn empathische vaardigheden en mijn analytische creativiteit ter beschikking voor het stroomlijnen van uw processen, productie en business. In uw groei projecten bied ik u graag mijn advies en ondersteuning aan.

Chris Goethals heeft een zeer ruime en relevante ervaring als productiemanager, planning en supply chain manager, operations manager en business analist in diverse sectoren: voeding (8 jaar), textiel (13 jaar), glasverwerking (2 jaar), productie en bedrukking van verpakkingsmateriaal (8 jaar) en grootdistributie keramische tegels (2 jaar). In dit traject heeft hij tevens ook ervaring opgebouwd in lean management, ISO certificatie en voorbereidingen in facility management voor HACCP certificering. Ter ondersteuning voor diverse bedrijven werd in 2012 ‘Chris Goethals Consulting’ opgericht. Als project manager en business consultant ondersteunt Chris graag uw management en uw organisatie.

Elk project of specifieke opdracht wordt met u grondig doorgenomen en opgevolgd waarbij timing en tijdsinvulling op maat van het project en samenwerking kunnen worden afgesproken.